Ismét kapott gól nélküli siker

 
Pácin ellen is folytatódott nyerő szériánk

 

8 percre volt szükség az első gólunkhoz, ekkor Gombos lépett ki a leshatárról, majd önzetlen módon tálalt a középen érkező Anda elé. Akár több góllal is vezethettünk volna már a találkozó elején, de nagy helyzetben hibázott  Lakatos és Gombos is, illetve több akciónk is les miatt hiúsult meg. Ellenfelünk ezzel szemben egy eltört lövésen kívül nem jelentett veszélyt Tóth kapujára. A 28. percben Tóth Ádám indította kirúgásból Gombost, aki betört a büntetőterületen belülre, ott azonban a vendégek felborították. Jogos tizenegyes, amit Lukács higgadtan értékesített, 2:0. 

 

A második félidőben első percében Lakatos is eredményes volt, majd Szabó pazar labdáját Gombos váltotta gólra. Ellenfelünk elfáradt, Tóth kapuja nem forgott veszélyben, ellenben mi sok helyzetet dolgoztunk ki. Teljesítményünkre a koronát Lukács remekbe szabott szabadrúgás gólja tette fel, a végeredmény 5:0. Vasárnap rangadót játszunk Erdőhorváti otthonában.

 

Összeállítás: Tóth Á. - Cseh A. (Szilágyi V.), Macsi M., Hlavács Cs., Berecz M. (Tóth D.), - Anda Sz. (Posta Gy.), Szabó Cs. (Molnár K.), Cseh K., Lakatos I. - Gombos Á. (Kovács K.), Lukács B. (Hornyák G.)

Gólok: Lukács B. (2), Lakatos I., Anda Sz., Gombos Á.

Jók: az egész csapat.

 

Értékelések:

Tóth István: – Az első félidő gyengébbre sikeredett, de összességében elégedettek lehetünk az eredménnyel. Sok sikert kívánunk a sportszerű Pácinnak.

Paronai Tamás (Pácin SE, játékos-edző): – Gratulálok a hazaiak megérdemelt győzelméhez.