Két gólos előnyről buktuk el a záró kört

 
Erdőhorvátiban szakadt meg jó sorozatunk

 

A hazaiak erős letámadással kezdtek, mely nehézzé tette az első perceket, még a 8. perc környékén Engel csent el egy elhibázott passzt hátul, de ziccerben Cseh Krisztián becsúszva menteni tudott. A következő veszélyes helyzet szintén a hazaiak nevéhez fűződött, amikor Engel 20 méterről a felső kapufát találta el. Kezdtük felvenni a meccs ritmusát, sikerült eldugnunk a labdát és pontos passzokkal átjátszani ellenfelünk védelmét. Az első valamire való helyzetünk azonban ezek ellenére egy bedobásból alakult ki, amikor Anda Gombost hozta játékba, támadónk ügyesen fordult be, majd erős lövését a kapus nem tudta kiütni, 0:1. Lendületben maradtunk, nem sokkal később pedig egy tankönyvbe illő akció végén Szabó emelt középre, ahol Lukács érkezett s bólintott a rövid felsőbe. Már mindenki a félidőt jelző sípszót várta, amikor egy apró szabálytalanság miatt tizenegyeshez jutottak a hazaiak. A büntetőt az ex-tokaji Novák értékesítette.

 

A második félidő első negyedórájában szépen járattuk a labdát, nem forgott veszélyben Tóth Ádám kapuja, így a 61. percben szinte a semmiből egyenlítettek ki vendéglátóink: Novák fejese egy védőn megpattanva a hosszú alsóba csorgott, 2:2. Horváti csapata rendkívül mélyen védekezett, amit nem tudtunk feltörni, passzaink pontatlanok voltak elől, igazán nagy helyzetünk nem is volt ebben az időszakban. Védekezésünket feltoltuk, amit a 83. percben kihasználtak a hazaiak, Engel egy forintos labdát gólra váltva megszerezte a győztes találatot. Az eredmény a továbbiakban nem változott, így parádés sorozatunk az ősz utolsó rangadóján megszakadt. Folytatás tavasszal! Hajrá Tokaj! 

 

Összeállítás: Tóth Á. - Cseh A. (Molnár K.), Macsi M., Hlavács Cs., Berecz M. - Anda Sz, Szabó Cs., Cseh K., Lakatos I. - Gombos Á. (Posta Gy.), Lukács B.

Gólok: Lukács B., Gombos Á.

Jók: Cseh K., Macsi M.

 

Értékelések:

Rebecsák Norbert (Erdőhorváti SK, játékos-edző): – Ezer sebből vérző csapatom megmutatta, hogy létezik még a horváti szív. Ezt a győzelmet súlyosan sérült csapattársunk, Gálya László mielőbbi gyógyulására ajánljuk. Visszavárunk Laci! Köszönjük a Fémalk Zrt. és az önkormányzat önzetlen támogatását.

Tóth István: – Kétgólos vezetésünk után a lelkes hazai csapat kihasználta a hibáinkat, és megnyerte a mérkőzést, elrontva szép sorozatunkat. A szerencsével is hadilábon álltunk. Gratulálok a hazaiaknak.